Polyvalente zaal

2006

maart

opdrachtgever: WZC De Linde vzw

ligging: Schoolstraat 33, 9950 Waarschoot

oppervlakte: 315 m²

studie stabiliteit: Fraeye & partners

studiebureau technieken: SDKE

veiligheidscoördinatie: Kris Leaerts

alg. aannemer: Everaert-Cooreman nv

aanvang: september 2005

Na de uitbreiding van de woonzorgcampus De Linde met een groep van 30 assistentiewoningen werd besloten om de capaciteit van de bestaande polyvalente zaal te vergroten door de aanbouw van een nieuwe zaal die zowel apart als een extentie van de bestaande zaal kan functioneren. De uitbreiding onderscheidt zich vormelijk duidelijk van de bestaande zaal door toepassing van o.m. een grote gordijngevelpartij, een lessenaarsdak met zink staande naad en parement uit terracotta rood sierpleister. Omwille van het uitzicht en de gunstige oriëntatie werd de zaal zuidwest gericht.

© 2018 by Archipro

T: +32 (0)9 232 05 08 | E: info@archipro.be